Topic Replies Activity
Sesto senso won’t connect 18 July 2, 2019
Auto Focus running on every frame 1 July 2, 2019
Backlash compensation sometimes fails to complete 6 July 2, 2019
Can't connect QSI 683 4 July 1, 2019
Mount parked and not tracking with zeq25 8 July 1, 2019
SGP AutoFocus LogViewer 25 July 1, 2019
How to unpark your mount, maybe by sendig an unpark command to it? zeq25 3 June 30, 2019
SGP froze during a session & now program won't open 4 June 29, 2019
Moravian CCD Drivers ASCOM versions V4.5 and 4.6 6 June 28, 2019
Mount Parked or Not Tracking 8 June 28, 2019
Framing and Mosaic Tool wont start 3 June 27, 2019
Safety Monitor: Checks with future scheduled starts? 4 June 27, 2019
Offline framing wizard support? 3 June 27, 2019
Automatic Focusing, SGP success and failure 3 June 27, 2019
Do you need a gain value with each color filter and Ha filter? 4 June 26, 2019
Celestron Focus Motor Steps 14 June 25, 2019
Flats Calibration Wizard does not use the Gain Settings in the Sequence 5 June 25, 2019
My Ha sub-frames are totally clipped in the black point, what could cause this? 6 June 25, 2019
ASCOM for QSI camera 8 June 25, 2019
ASCOM Driver for FLI PL16803 7 June 24, 2019
UPS and Safety Monitor 34 June 23, 2019
Can't get profile from PHD2 bugs again? 11 June 22, 2019
Shorter Description Key Names 1 June 23, 2019
Support custom astrometry.net urls (and ports) 3 June 23, 2019
Equipment Profile Manager setup 4 June 23, 2019
'Current filter' display not updating 2 June 23, 2019
Near pier crash after failed meridian flip - no abort? 4 June 23, 2019
Issue: Centering frames trailed 3 June 22, 2019
I can't find the trial 6 June 21, 2019
SGPro+AAG Cloudwatcher (Safety option) 46 June 20, 2019
 

www.mainsequencesoftware.com